Rólunk

A Garland distributor s.r.o. vállalat 1993-ban alakult, amikor is megszerezte az MTD – a világ második legnagyobb kerti gépeket gyártó cégének – kizárólagos képviseleti jogát az akkori Csehszlovákia területére. Nagyon korán sikerül kialakítani a széles kereskedelmi és szerviz hálózatot és így jelentős piaci részesedést szerezni. A Garland ezáltal már hosszú távon is a három legjelentősebb kerti technikát forgalmazó cégek közé tartozik Csehországban és Szlovákiában. Eredményeinek következtében a Garlandot több világcég is megszólította, aminek köszönhetően a Ryobi, GTM Professional, Palram, Scheppach, DWT, MWH, Greenworks, Elpumps, Michelin, Activa és néhány más márka kizárólagos képviselőjévé vált. Ezen márkák mindegyike szegmensükben csúcsminőséget képvisel, akár európai, akár világviszonylatban.

A Garland jelenleg több mint 50 embert foglalkoztat, saját, modern telephelyén, ahol kerti gép teszt területek, irodák, 1000 m2-es szervizközpont és közel 10000 m2-es raktár található. A további bérelt raktárhelyeinkkel együtt, ez több mint 20.000 raklaphelyet jelent. Ezen túl a közel 1000 m2-es alkatrész raktárunkban több mint 13.000 különböző pótalkatrész vár folyamatosan a kiszállításra. Beszállítóink raktáraiban további 200.000 áll rendelkezésre.

Viszonteladók százainak vagyunk megbízható partnere Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Romániában, Németországban, Franciaországban és most már Magyarországon is.

Bízunk abban, hogy a modern hátterünk, technikánk és munkatársaink lelkesedése elég biztosítékot jelent egy megbízható együttműködéshez.

Garland logo