Activa grillezők a Garland kínálatában
Activa grillek, kerti fűtőberendezések, tűzhelyek

Precíz minden részletében

Katalógus

a gyártóról

Professzionális grillek, kerti fűtőberendezések, tűzhelyek

A német Activa cég a kezdetei óta a hobbi és professzionális grillek, kerti fűtőberendezések, tűzhelyek és tartozékok széles kínálatának fejlesztésével foglalkozik. A kezdetek óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy olyan termékeket fejlesszen, amelyek kedvező áruk ellenére nagy hozzáadott értékkel rendelkeznek.

Ez elsősorban az anyagok minőségében, felületi kezelésében, a grillek felszereltségében és tervezési megoldásokban nyilvánul meg. Kínálatukban megtalálhatók lávaköves, gáz-, ill. hagyományos faszenes grillek. A termékportfóliót a kerti hősugárzók egészítik ki, amelyek lehetővé és kellemes hangulatúvá teszik a teraszok teljes élvezetét még a hűvösebb napokon is.

A különleges, német gyártmányú Eco-burner égőfejeknek köszönhetően, alacsony gázfogyasztás mellet is, azonos fűtési hatást érnek el, mint a hasonló, de nagyobb fogyasztású és teljesítményű berendezések. A kínálatban továbbá megtalálhatók a legkülönfélébb grill tartozékok+, ugyancsak nagyon kedvező áron. Az Activa termékek a tekintélyes német Intertec minőségi tanúsítványával rendelkeznek és kiváló eredményeket értek el számos szakmai teszten, mint pl. a Haus&Garten. Az Activa márkájú termékek megvásárlásával egy megbízható és hosszú élettartamú berendezésre tehet szert.

További információkat az Activa márkájú termékekről a www.activa-vertrieb.de weboldalon talál.

Activa grillek, kerti fűtőberendezések, tűzhelyek

Online partner-webáruház felület,
és e-szerviz

A GARLAND által forgalmazott
márkák szakszervizei

Garland logo