DWT szerszámok a Garland választékában
DWT szerszámok a Garland kíválatában

az ügyes választás

Katalógus

a gyártóról

Minden eszköz, amire szükséged van!

A svájci székhelyű DWT INTERNATIONAL AG már második évtizede ugyanazt a filozófiát vallja: a tényleg jó minőségű szerszámnak nem kell feltétlenül drágának lennie.

Ennek eredménye olyan gépek sora, melyek hasonló, vagy akár jobb teljesítményt nyújtanak, mint más hasonló kategóriájú gépek, azonban akár több tíz százalékkal olcsóbban. Ez az egyszerű filozófia a DWT-t az utóbbi évek egyik legdinamikusabban fejldődő európai márkájává tette.

Napjainkban a DWT a legnevesebb gyártókkal működik együtt, gyártó bázisa meghaladja a 105 ezer m2-t és több mint 2000 embert foglalkoztat. Jelenleg évi 5 millió szerszámgépet és több mint 10 millió tartozékot gyárt. A DWT számára mindig a minőség és funkcionalitás a legfontosabb. Ezért minden gyártóegysége ISO 9001 2000 szabvány szerint működik, nagy odafigyléssel és a modern piaci trendek állandó nyomonkövetésével. Ennek köszönhetően folyamatosan változik és bővül termékei köre, ill. komoly súllyal ügyel mind a garanciális, mind a garancián túli szervizelésre.

A DWT gépekben minden esetben tisztességes alkatrészeket és komponenseket talál, ezért is lehetséges minden termékére az akár 4 éves garancia*. Egyszóval a DWT gépek nem dísznek szántak, hanem a valóban kemény munkához… mindezt nagyon tisztességes áron!

*Jótállással kapcsolatos bővebb információ a Garanciális feltételek menüpontban olvasható.

DWT szerszámok a Garland kíválatában

Online partner-webáruház felület,
és e-szerviz

A GARLAND által forgalmazott
márkák szakszervizei

Garland logo